Pravno obvestilo


Izključitev odgovornosti

Spletna stran http://www.osgorica-velenje.si je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu Osnovna šola Gorica ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na straneh. Vse informacije na spletnih straneh se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Prav tako šola ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja ali nedostopnosti te spletne strani.

V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, Osnovna šola Gorica ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.

Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran http://www.osgorica-velenje.si , so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.

Vsebino spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečavati, spremeniti ali na kakršen koli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja Osnovne šole Gorica, ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.

Izjava o dostopnosti spletišča

 

 

Dostopnost