Letos smo na OŠ Gorica NOVOLETNI BAZAR izpeljali v več oblikah.  Priprave na bazar so se pričele že v mesecu novembru, ko so učenci in učitelji pridno ustvarjali čudovite izdelke, ki smo jih lahko na bazarju s ponosom postavili na ogled ter jih ponudili v zameno za prostovoljne prispevke Šolskemu skladu.  

13. in 14. 12. 2022 smo v dopoldanskem času izvedli BAZAR ZA UČENCE. Učenci od 1. – 5. razreda so imeli bazar v mali telovadnici, učenci od 6. – 9. razreda pa v šolski knjižnici. V okviru bazarja so sedmošolci in devetošolci pripravili tudi srečelov.

Po dveh letih premora smo lahko spet izvedli POPOLDANSKI BAZAR.  Na POŠ Vinska Gora je praznični bazar potekal v torek, 13. 12. 2022. S kratkim kulturnim programom so bazar otvorili prvošolci, nato pa so obiskovalci lahko izbirali med pestro izbiro izdelkov in srečelovom. 

Na OŠ Gorica pa je  POPOLDANSKI BAZAR potekal v četrtek,  15. 12. 2022, v sklopu prihoda dedka Mraza v KS Gorica.

20.12. 2022 pa smo sodelovali na prireditvi “PRAZNIČNI POZDRAV VELENJSKIH ŠOL IN BAZAR”, ki je potekala na Titovem trgu.

Odziv na vse oblike bazarja je bil zelo pozitiven. Zanimanje za izdelke je bilo zelo veliko. Poleg tega smo zbrali veliko sredstev tudi s prodajo razrednih koledarjev in piškotov.

Nekaj utrinkov našega prazničnega decembra si lahko ogledate v foto galeriji.

Dostopnost