Jesen nas je obdarila s kostanjem in lepimi sončnimi dnevi. Drugošolci in tretješolci so na športnem dnevu nabrali veliko kostanja. Prispevali so ga tudi drugi šolarji in zato smo se v petek, 14. 10. 2022, vsi posladkali s pečenim kostanjem. Mmmm, kako je bil dober!

Prvošolci smo v tem tednu imeli kar dva obiska. V sredo, 12. 10. 2022, je učiteljica Mojca pripeljala terapevtsko psičko Lavo, ki nam pokazala je pokazala vse kar zna in zmore. Najbolj smo bili navdušeni nad pospravljanjem postelje in igrač. Temu bi se prvošolci včasih radi izognili. Za pridno sodelovanje nam je Lava v košarici prinesla sladko presenečenje.

Jesen poleg vseh zlatih barv in dobrot prinese tudi krajše dneve in zato smo v prometu manj vidni. Učence 1. d in 1. e sta obiskala policista in predstavila, kako lahko sami poskrbimo za večjo vidnost in varnost v prometu. Skupaj smo odšli na učni sprehod, kjer smo pokazali, kako varno prečkamo cesto. Občudovali smo policijski avto, v katerega smo se smeli za trenutek vsi usesti in to nam je bilo zelo všeč. 

Razredničarki 1. d in 1.e

Dostopnost