24.11.2021

7.00 bujenje – seveda za tiste, ki še niso budni. Še pred zajtrkom smo opravili obvezno samo-testiranje, nato smo pospravili sobe (Zmagovalke za najbolj urejeno sobo – BFF / četrtošolke.) ….  in še zadnja pevska vaja. Kovčki so pripravljeni, mi pa veseli na sončku v pričakovanju kosila. Ob 13.30 pričakujemo avtobus in tako zelo uspešno zaključujemo tridnevne intenzivne pevske vaje.

Pevci OPZ Vinska Gora & učiteljici Tjaša & Sonja


23.11.2021

Po obilnem zajtrku smo si uredili sobe … sobe namreč ocenjujemo – le kdo bo zbral največ točk za urejenost sobe? …in uspešno opravili 1. današnjo pevsko vajo. Danes smo imeli lep, sončen dan in pred kosilom smo se odpravili še v naravo. Bili smo zelo ustvarjalni in po skupinah napravili »poligon«, ki smo ga navdušenjem preizkusili. Po kosilu zopet zasluženi počitek in druženje po sobah.

Po 2. pevski vaji smo ustvarjali. Z učiteljico Katarino smo izdelovali »sovice«, ki so tudi zaščitni znak CŠOD Prvine. Nekateri so uporabili svojo domišljijo in si izdelali metulja, vesoljca, mavrico, severnega medveda ipd.. Nočni sprehod po večerji nam je zbistril glave, sledil je namreč »Pokaži kaj znaš«.

Le še kratka risanka in lahko noč. …..ne, ne  …….PIŽAMA  PARTI!!!

Pevci OPZ Vinska Gora & učiteljici Tjaša & Sonja


22.11.2021

Oglejte si naš 1. dan

Klik

 

Dragi starši!

Pevci sporočamo,  da smo varno prispeli v CŠOD Prvine.
Pošiljamo vam lepe pozdrave.
                            OPZ Vinska Gora
Dostopnost