Novica, da ne bo pouka nas je najprej razveselila. Kmalu pa smo spoznali, da to ne  bodo počitnice. Učiteljice so nam začele pošiljati navodila za delo in malo drugačen pouk se je začel in se še nadaljuje. Težave s tehniko in povezavami smo premagali in pouk poteka  kot po »tekočem traku«. Vseeno bi raje bili v šoli med sošolci in prijatelji in z učitelji.

Doma:

  • redno in sproti opravljamo šolsko delo,
  • pišemo dnevnik, ustvarjamo in delamo poskuse,beremo,
  • z družinskimi člani igramo družabne igre, si ogledamo filme,
  • pomagamo pri gospodinjskih opravilih, se učimo šivati,
  • s sošolci in prijatelji se pogovarjamo po telefonu,
  • učiteljicam pošiljamo fotografije opravljenega dela, si dopisujemo in pogovarjamo po telefonu……..

Misli  in sporočila učencev :

Anže: Dobro jutro. Družbo sem že naredil , matematiko še delam , kolesarja pa si bom pustil za poslastico. Gospa učiteljica hvala Vam za video ZELENI KRAS zelo lepo. Mislim, da vem veliko več. Pošiljam Vam še dve sliki gumbov.

Luka : Učiteljica, ali ste danes telovadili? Očka je rekel, da že obvladam in me je prosil, mu zašijem tri gumbe na delovnem plašču.

Gal: Dela je kar veliko. Pretežko ni, če mi kaj ne gre mi pomagajo starši. Učenje na daljavo je zaenkrat super. Doma se imam lepo, malo pogrešam šolo. Vsi smo zdravi. Lepo vas pozdravljam.

Vid: Tudi jaz pogrešam vas in sošolce. Učenje na daljavo je zanimivo, ampak bi raje bil v šoli s prijatelji. Je pa doma boljša malica, kot npr. čokoladne palačinke. (hecam se). V prostem času igram šah z bratoma, pomagam mami, berem..pa malo sem tudi na telefonu.

Anis: Hvala za spodbujanje. Se trudim, delam sproti in zelo Vas pogrešam. Komaj čakam nazaj v šolske klopi- Učiteljica, zelo je bilo zabavno, ker je bilo enostavno narediti. Jo bom kar obdrzal na roki.

Eva: Naloge opravljene. V prostem času berem knjigo Nikec, hodim na sprehode, se učim,…

Nuša: Opravila vso nalogo, ki ste nam jo poslali. V prostem času rišem, hodim na sprehod, berem knjigo Nikec in se  pogovarjam s prijatelji. Ostanite zdravi !!!!!

Žana: V prostem času berem, telovadim in vadim klavir.

Samman: Pošiljam vam  slike, da vidite kako sem aktiven. Lepo bodite in ostanite zdravi.

Lan: V prostem času z družino igram družabne igre, telovadim, se učim pesmici za bralno značko in se pogovarjam s prijatelji.

Bine: Vsak dan pomagam pri gospodinjskih opravilih, najraje pa kuham! Kuham testenine s tunino omako s kurkumo. Pogrešam vse. Ostanite zdravi.

Karolina: Nalogo sem tudi jaz opravila. Čestitam vam ob vašem prazniku.

Nejc: Končal z nalogo.

Citat ene mamice: Hvaležna sem vam, da jim ne nalagate ogromno dela in nalog, res hvaležna, saj veliko mamic na internetu joka, kako nekateri učitelji pošiljajo ogromno gradiva in dela.

Učenje na daljavo še s fotografij* …

*OPOMBA: Vse fotografije so objavljene z dovoljenjem staršev.

Dostopnost