Ponedeljek, 13. 1.

Za nas se je ta teden pričel malo drugače. Zjutraj, malo po 8. uri, smo se pevci od 2. do 5. razreda odpravili na intenzivne pevske priprave. Pot, do CŠOD doma Prvine, je bila tako vijugasta, da smo morali zadnji del poti prehoditi kar peš.

Po kratkem pohodu, smo se okrepčali z več kot zasluženo malico in si uredili sobe. Za tem, smo se zbrali na pevskih vajah.

Bolj kot se je bližala ura kosila, bolj nam je pomagal peti tudi naš želodček. Po odličnem kosilu, pa so sledile delavnice. Izdelali smo si lučko za večerni pohod, ter masko, ki jo bomo potrebovali za ples v maskah.

Kjer je zabavno, čas zmeraj hitro teče, in tako je bil zopet čas za popoldanske pevske vaje. Po vajah smo imeli nekaj časa za druženje po sobah, nato nas je čakala večerja.

Zvečer pa se zaradi slabšega vremena nismo mogli odpraviti malo po svoje, smo si pa zato pripravili kino in si ogledali slovenski film – Gremo mi po svoje.


Torek, 14. 1. 

Skozi okna je posijalo sonce in nas s svojimi sončnimi žarki prezgodaj zbudilo. Prebudili so se tudi naši lačni želodčki, zato smo se odpravili na zajtrk.

Po zajtrku smo si učenci morali pospraviti sobe, saj ves čas bivanja poteka tekmovanje, za najlepše pospravljeno sobo.

Nato so sledile pevske vaje. Za dobro in lepo petje je pomembno, da je ogreto celo telo, zato vsake vaje pričnemo z razgibavanjem. Sledi opevanje, s tem pa so naši glasovi pripravljeni na zahtevne pesmi. Res da se včasih ob tem že kar utrudimo, zato pa učiteljici dobro vesta, kdaj potrebujemo kratko pavzo. Pevske vaje tako potekajo vse do kosila.

Da pa ne boste mislili, da samo prepevamo, imamo po kosilu čas za druženje, delavnice in športne aktivnosti.

No ampak temu, pa vseeno sledijo popoldanske pevske vaje.

Današnjo večerjo pa smo pričakali malo vznemirjeni, saj smo vedeli, da nas danes čaka premierni izbor TOP MODELA PRVINE. Oblekli smo si svoje najljubše obleke, dodali ličila in zabava se je lahko pričela. Top modelu smo podelili lento, za nagrado pa so nam učiteljice pripravile ples v maskah.

Imeli smo se super, le poglejte si nas, na fotografijah.


Sreda, 15. 1.

Kako hitro čas beži, že je tu naš zadnji dan. Zbudili smo se v sončno jutro in se odpravili na zajtrk.

Po zajtrku smo hitro pospravili sobe, spakirali kovčke in se odpravili na zadnje pevske vaje.

Tudi danes so vaje minile zelo hitro, saj smo vsi nestrpno pričakovali razglasitev najboljše sobe. Učiteljice niso ocenjevale le pospravljene sobe, ampak tudi nočni mir, vedenje v jedilnici, na pevskih vajah in na delavnicah. Rezultati so bili zelo izenačeni, a vendar je priznanje za najboljšo sobo prejela soba Blaž.

Sledilo je kosilo, po kosilu pa odhod domov. Vsi smo že komaj čakali, da vidimo starše in se jim stisnemo v objem.

Komaj čakamo naslednje leto, saj smo se imeli super!

Dostopnost