Območna revija otroških in mladinskih pevskih zborov Šaleške doline je tudi letos v nič kaj pomladnem marcu postregla z izjemnimi nastopi naših mladih pevcev. 13. in 15. marca so se v Domu kulture Velenje predstavili kar štirje zbori naše šole oziroma je zapelo več kot 150 učencev. Najprej je navdušil OPZ Škratki iz 1. razreda pod vodstvom Mojce Zagožen. V četrtek, 15. marca, so se predstavili še trije naši zbori – otroški pevski zbor iz naše podružnice v Vinski Gori ter otroški in mladinski pevski zbor OŠ Gorica.

OPZ POŠ je odlično opravil svoj nastop pod vodstvom zborovodkinje Tjaše Lešnik, zboru pa pomaga tudi Sonja Drev Einfalt.

OPZ naše šole je svoj izjemno zahteven program odlično in prepričljivo izvedel pod vodstvom zborovodkinje Mihaele Verdnik. Mladi pevci se bodo tudi letos udeležili državnega  tekmovanja v Zagorju ob Savi.

S svojim repertoarjem pa so presenetili tudi pevci mladinskega pevskega zbora, ki nas pod taktirkama zborovodkinje Tjaše Lešnik navdušujejo z odličnimi nastopi.

Vsem pevkam in pevcem ter zborovodkinjam iskreno čestitamo za prekrasne izvedbe, zahvaljujemo pa se tudi staršem in vsem, ki so naše mlade pevce podpirali in jih spodbujali pri njihovem delu.

Dostopnost