1. dan:

Za nami je prvi dan priprav, ki je bil zelo pester. Poleg petja smo uživali na svežem zraku, se sproščali ob družabnih igrah in pobarvankah, dobro jedli, se zabavali …, pred spanjem pa si privoščili še ” kino”.


2. dan:

Kaj???? … 5.55 pa že vse pokonci … ja, da kaj ne zamudimo.

Dan smo pričeli z jutranjim sprehodom, da si »zaslužimo« zajtrk….malo počitka, pospravljanje sob (ocenjujemo) in prve vaje so se pričele. Sledil je daljši odmor in ponovno vaje za starejše, mlajši pa smo uživali v prosti igri. Zopet dobro kosilo, zaslužen počitek in »Kdo se boji črnega moža?« Ne boste verjeli, še ene vaje (naučili smo se že ves planiran repertoar), nato pa priprave za »Pokaži kaj znaš«. Uživali smo! Sledil je večerni ritual in »Kino« ter več kot zasluženo spanje.


3. dan:

Vsega lepega je enkrat konec. V CŠOD-ju nismo bili sami. Z nami je bila skupina folkloristov. Drug drugemu smo pokazali, kaj smo se naučili, spakirali, pospravili sobe, se še najedli in zahvalili prijaznemu osebju ter polni vtisov odhiteli na avtobus. Vinska Gora – prihajamo.

1.R – MEDVEDKE

Nekatere smo prvič prespale drugje, same zlagale prtljago in oblačile postelje. Veliko smo peli in se igrali. Vesele smo, ker smo dobile najboljšo oceno za urejeno sobo. Bilo je super.

2.R – SLONČICE

Zelo nam je bilo všeč. Imele smo se super. Vsak dan smo prebrale veliko novih zgodb. Zelo všeč nam je telovadnica.

3.R – RISINJE

Bilo je super. Soba je zelo lepa. Hrana je dobra. Učiteljice so prijazne.

4.R – MALE GORILE

Tukaj smo se počutilo v redu, ker imajo dobro hrano. Všeč nam je: da smo se naučili veliko novih pesmi; ker smo se veliko družili; ker smo hodili na svež zrak; ker smo lahko pokazali svoje talente; ker imajo pograde. Uživale smo.

5.R LISIČKE

Počutile smo se dobro. Hrana je bila odlična. Vesele smo, saj smo se naučile dva nova jezika. Tudi jutranja telovadba nam je bila kul.

Fantje – JELENČKI

Imeli smo se lepo. Veliko smo se igrali s prijatelji, barvali smo, peli, pripravljali mize, dobro jedli …

Dostopnost