V ekipi Radia Gorica smo se domislili nagradnih iger, ki bi potekale mesečno med predvajanjem šolskega radia. Tako smo v 3. radijski oddaji, meseca marca, postavili kar tri vprašanja, in sicer po eno vprašanje za vsako triado učencev. Izžrebane nagrajence s pravilnimi odgovori smo predstavili v petek, 23. 4. 2021, v naši 4. oddaji.

Prvo triado smo spraševali po datumu, na katerega praznujemo materinski dan. Izžrebana, s pravilnim odgovorom,  je bila Zala Zajc, iz 3. C-oddelka.

Drugi triadi smo postavili vprašanje, na kateri datum praznujemo dan žena. Pravilno je odgovoril Benjamin Ajšić, iz 5. B-oddelka.

In tretji triadi, kot najstarejši na naši šoli, smo postavili malo težje vprašanje, in sicer nas je zanimalo, če so si zapomnili, iz katere države izvira praznovanje materinskega dne. S pravilnim odgovorom si je nagrado prislužila Dajana Ratkovac, iz 9. B-oddelka.

Vse tri nagrajence je tistega dne obiskala ga. ravnateljica Barbara Trebižan in jim izročila zanimive nagrade, ki jih je v sodelovanju z Zavodom za turizem Šaleške doline pripravilo vodstvo Osnovne šole Gorica.

Iskrene čestitke vsem srečnežem. Prepričani smo, da vam bodo prejete nagrade prišle zelo prav in vas bodo prijetno spominjale na predvajanje šolskega radia – Radia Gorica – ter vaše udejstvovanje v nagradni igri.

Dostopnost