Tik pred vstopom v veselo decembrsko vzdušje so učenci naše šole s pomočjo razrednikov in ostalih učiteljev zopet pripravili pisan bazar z množico prekrasnih izdelkov ter dobrot.

V prijetni družbi staršev, babic, dedkov in prijateljev smo veselo poklepetali, se nasmejali ter občudovali velik izbor letošnjih izdelkov. Stojnice so se šibile pod težo dišečih pekovskih izdelkov, različnih venčkov, številnih aranžmajev, voščilnic, domačih mazil itd.

Učenci so bili nad izvedbo bazarja navdušeni in so že polni novih idej, kako bodo dogodek ter stojnice v prihodnjem šolskem letu še bolj obogatili.

Obiskovalci so pridno polnili skrinjico Šolskega sklada, in sicer smo zbrali 3.662,10 evrov. Denar je namenjen socialno šibkejšim učencem, ki potrebujejo našo pomoč.

Zahvaljujemo se staršem, obiskovalcem in KS Gorica, predvsem pa našim učencem, učiteljem ter ostalim delavcem OŠ Gorica za vložen trud in sodelovanje pri pripravi ter izvedbi bazarja.

In še topla misel za konec …V čarobnem decembru podarite prijazno besedo, prijateljski nasmeh, topli objem, saj le-te drobne stvari delajo čudeže in zasejejo v srcih neprecenljivo srečo.

Dostopnost