Od  22. 1. do 24. 1. 2016 smo bili pevci OPZ  OŠ Gorica  na pevskih pripravah. Dobra volja, smeh in seveda petje so nas spremljali vse tri dni, ki smo jih preživeli v prelepi pohorski vasici Gorenje  z razgledom na Maribor in Celje. V CŠOD-ju so nas lepo sprejeli in nam kuhali odlično hrano, tako da smo imeli dovolj moči za dolge pevske vaje, ki so nas čakale vsak dan.  Zborovodkinji Mihaela in Tjaša sta nas pohvalili, ker smo tako zbrano  in ubrano peli. No, pa saj nismo počeli samo tega. Med odmori  smo se igrali v sobah in zunaj, ustvarjali in se vneto pripravljali na večerne programe. V petek smo imeli tekmovanje Pokaži, kaj znaš,  v soboto pa veliko modno revijo. Oh, da bi videli, kako so se po pisti sprehajali naši fantje in dekleta – kot pravi manekeni.  Najbrž ne boste nič presenečeni, če povemo, da komaj čakamo naslednje priprave.  Zakaj? Preberite spodaj.

Tu je bilo  super – zabavno in poučno!  Uživale smo v ustvarjalnih delavnicah.  Tudi na pevskih vajah je bilo lepo – najprej smo se ogreli, potem opeli, peli in na koncu  gledali živali (činčile, želve, paličnjake in polžke). To so bile najboljše priprave doslej! (Lea, Ida, Ana K. in Teja)

Všeč mi je bilo, da sem šel prvič na priprave in sem tu tudi prespal. Pa še nove prijatelje sem spoznal. (Maj)

Veliko smo peli. Tudi ustvarjali smo (pošastna knjižna kazala, darilne vrečke …) in se igrali na svežem zraku. Všeč mi je bilo, ko smo se v sobi igrale z metlo. (Ana P.)

Na pripravah je bilo zelo zanimivo. Pa še zmagale smo na tekmovanju Pokaži, kaj znaš.  Veliko smo peli in se naučili veliko pesmic. Komaj čakamo naslednje priprave! P. s. Hrana je odlična. (Tia, Urša, Luna, Adna, in Anna)

Tu je bilo »ful« super. Zelo mi je bilo všeč na modni reviji in ko sem na Pokaži, kaj znaš delala kolesa.  Najboljše od vsega  pa je bilo spanje s prijateljicami. (Sumeja)

Najbolj sem se zabavala, ko smo si zvečer v posteljah pripovedovale vice. (Laura)

Jaz sem najbolj uživala na modni pisti. Teh priprav nikoli ne bom pozabila, saj sem dobila tudi nove prijatelje. (Sara Mia)

Jaz na modni reviji nisem sodelovala, sem pa vesela, ker je zmagala prijateljica za katero sem navijala. (Lea)

V sobi smo igrali karte, jedli sladkarije in »smokiče«.  Res sem vesel, ker je bil naš Lev prvi spremljevalec na modni reviji.  (Nik)

Teh priprav nikoli ne bom pozabil, saj sem se zaljubil.  Imeli smo se res fajn. (Žak)

Dostopnost