Danes je bil zelo lep in poseben dan. Po treh letih smo imeli koncert v naši šoli. V vmesnem obdobju čas ni bili naklonjen zborovskemu petju. Marsikje je zamrlo. Hvaležni in ponosni smo, da se na naši šoli to ni zgodilo. Imamo dolgoletno pevsko tradicijo, ki je rezultat odličnega dela. Najlepša nagrada za nastopajoče je aplavz. Tega je bilo danes v obilju.

Dragi pevci! Čestitam vam! Ne pozabite, da je prav vsak od vas pomemben za zbor. Vabim vas, da tudi v prihodnjem šolskem letu nadaljujete s petjem v naših zborih.

Cenjene zborovodkinje! Gospa Tina Brezovnik, zborovodkinja naših najmlajših Škratkov, gospa Mihaela Verdnik, naša najbolj vztrajna in uspešna zborovodkinja, ki v vsakih razmerah najde možnosti in priložnosti za delo s pevci in gospa Tjaša Lešnik, zborovodkinja otroškega zbora v Vinski Gori in mladinskega zbora na Gorici! Hvala iz srca in iskrene čestitke za današnji koncert.

Danes smo čestitali tudi pevkam, ki so zboru zveste vseh 9 let. To so Anja Fujs,  Ema Lesjak in Ota Erlah.

Spoštovani starši! Hvala, da ste se odzvali našemu povabilu. Hvala, da podpirate svoje otroke in negujete talente, ki so jim bili dani. Iskrena hvala tudi za vaš prispevek s katerim bodo pevci lažje uresničili svoje načrte v prihodnjem šolskem letu.

Hvala iz srca in iskrene čestitke za današnji koncert.

Ravnateljica Barbara Trebižan

Dostopnost