Z veseljem sporočamo, da smo tudi letos izjemno uspešno izvedli naš tradicionalni NOVOLETNI BAZAR, ki je na OŠ Gorica potekal 14. in 15. decembra. Tokrat sicer malo drugače – potekal je v dopoldanskem času, obiskali pa so ga vsi učenci naše šole.

Priprave na bazar so se pričele že v mesecu novembru, ko so učenci in učitelji  pridno ustvarjali čudovite izdelke, ki smo jih lahko na bazarju s ponosom postavili na ogled ter jih ponudili v zameno za prostovoljne prispevke Šolskemu skladu.  Zanimanje za izdelke je bilo zelo veliko. Devetošolci so v sklopu bazarja pripravili srečelov z zanimivimi dobitki, srečke so šle »za med«. Več o utripu na bazarju naj povedo fotografije.

V imenu šolskega sklada se zahvaljujemo vsem učencem in učiteljem, ki ste izdelali veliko število res lepih izdelkov. Velika zahvala vsem, ki ste po svojih močeh  prispevali za izdelke na bazarju, za koledarje in piškote. Posebna zahvala tudi tistim, ki ste prispevali s peko piškotov in jih nesebično podarili šolskemu skladu ter vsem, ki ste kakorkoli pripomogli pri izvedbi bazarja. Skupaj nam je uspelo.

Vsa zbrana sredstva bomo namenili za financiranje dejavnosti, ki niso sestavni del izobraževalnega sistema, oziroma se ne financirajo iz javnih sredstev. Sklad v okviru svojih zmožnosti pomaga socialno šibkim, pa tudi vsem ostalim učencem.

Hvala vsem in vsakemu izmed vas, s sodelovanjem ste pokazali, da v sebi nosite srčnost, toplino in sočutje do sočloveka.

Lepe praznike in veliko sreče v letu 2022 vam želi

Šolski sklad OŠ Gorica.

Dostopnost