V veselem decembrskem vzdušju se je v šolski avli zbrala množica otrok, staršev, babic in dedkov, ki so se v družbi Goriških škratkov in ob praznični glasbi poveselili in poklepetali.

Ogledali so si prijeten kulturni program, ki so ga pripravili naši najmlajši cicibani, škratki ter pevci otroškega in mladinskega pevskega zbora.

Stojnice, na katerih so učenci ponujali svoje ročno ustvarjene izdelke in dišeče dobrote, so bile res bogato obložene. Na njih so obiskovalci občudovali številne novoletne okraske, praznične aranžmaje, naravno kozmetiko, slastne piškote in druge jedi. Dedek Mraz pa nas je popeljal v praznični svet pričakovanj, dobrih želja in drobnih pozornosti.

Vzdušje je bilo ves čas živahno, kar daje vedeti, da moramo to vrsto druženja ohraniti tudi v prihodnje. Z občutkom, da smo naredili nekaj dobrega, smo polni prijetnih vtisov odšli domov.

S prodajo izdelkov smo zbrali kar 3766,50 evrov. Ves izkupiček bomo namenili Šolskemu skladu in tako nekaterim učencem pomagali v stiski.

Hvala staršem, KS Gorica, delavcem OŠ Gorica in seveda učencem, ki so pridno in ustvarjalno pripravili izdelke za prodajo.

Vesele praznične dni in uspešno leto 2018 vam želi kolektiv OŠ Gorica.

Dostopnost