1. dan: Zima, zima bela …

Polni pričakovanj smo prispeli na Kope, kjer nas je po nastanitvi v sobe čakalo okusno kosilo. Potem smo je veselo mahnili na smučišče. Malce je pihljalo in  snežilo, ampak uspelo nam je. Vsi smo  bili na smučkah in malo poizkusili naše sposobnosti. Zelo  fino je bilo priti na toplo in se posladkati s popoldansko malico. Ponovili smo še, kako se dobro in pravilno obleči in pripraviti za smučanje. Vse skupaj smo utrdili še v angleščini.  Čaka nas še večerja. Ker je zunaj zeloooo, zelooo mrzlo in piha bomo namesto pohoda preživeli skupne urice s pisanjem dnevnika in našimi prvimi vtisi.

Lep zimski pozdrav vsem.


2. dan:

Smučat je res lepo, sam’ ko ne bi bilo tako mrzlo, sam’ ko ne bi tok pihal. DAJMO ZDRŽAT SAM ŠE MAL … Pol pa bomo šli not’, smuče bomo dal v kot … Uff,  kako paše malica na toplem… PIHA, MRAZ JE, A MI SE NE DAMO, SAJ FINO SE IMAMO.

Lep smučarski pozdrav.


3. dan:

Danes je že sreda, mi pa smo  polni včerajšnjih vtisov. Po kratkem popoldanskem smučanju smo si ogledali film in imeli  predavanja o varnosti na smučišču. Zvečer smo se poveselili na igralnih avtomatih v Grmovškovem domu.

Danes je vreme že bolj prijetno, saj manj piha. Zato uživamo in pridobivamo nove izkušnje. Vsi smo celi, zdravi in veseli. Več pa no, … poglejte si slike.


 4. dan:

Preživeli smo super dan. Sončno vreme brez vetra je bilo kot nalašč za pravo veleslalomsko tekmo, kjer smo vsi po vrsti pokazali svoje znanje smučanja. Čudovito popoldansko smuko in predstavitev sob smo zaključili še z  večernim plesom. Uff, bil je doooolg dan.


5. dan:

Še nekaj utrinkov zadnjega dne šole v naravi s Kop.

 

Dostopnost