V torek, 27. 3. je bila dvorana večnamenskega doma polna otrok in staršev ter drugih obiskovalcev. Zbrali smo se na prireditvi, posvečeni ženskam. Večji del programa smo pripravili s šolarji, s točko pa so se predstavili še vrtec, plesna šola »Pleši z mano« ter domača vokalno instrumentalna skupina Vingosi.

Dvorano so tokrat pripravili starši (zaščito tal in stole), za dekoracijo odra pa smo poskrbeli s starejšimi šolarji. Še dodatno, najlepšo  dekoracijo  pa so predstavljale pisane rožice v lončkih, ki jih je za vse ženske kupila šola Gorica. Vse zbrane je v uvodu nagovorila  pomočnica ravnatelja, gospa Sonja Ramšak, ob zaključku pa je spregovoril še predsednik KS Vinska Gora, ki je ravno tisti dan praznoval še svoj osebni praznik, rojstni dan. Učenci so mu na odru zapeli in mu izročili skromno, ročno izdelano darilce.

Po odzivih staršev sodeč je bila prireditev všečna, pa tudi s strani KS Vinska Gora je slišati in videti (na njihovem facebook profilu) same pohvale in željo po nadaljnjem dobrem sodelovanju. Če je tako, smo veseli tudi mi v šoli.

                                                                                                                                                          Nada Štravs

Dostopnost